tirsdag 28. januar 2014

Tirsdag!

Hei på dere:)
Da er uka i full gang, å den har startet veldig bra tross formen:)
I stedet for bare å sitte inne har vi fått vært effektive de to første dagene denne uken :) I går var vi på besøk hos bestemoren og bestefaren til Mads, også var vi en tur hos svigerfar:) Å i dag har vi vært hos pappa og hos bestemor & bestefar:)

Før i dag dro jeg ned til gjøvik å gikk en tur i byen, liker egentlig bedre å gå rundt i byen enn på kjøpesenter for det er mer rolig. Men skulle jo ønsket at det var litt flere butikker der. Men jeg fikk med meg noe hjem uansett jeg!:D For på mange ting eller bruktboka som det også kalles er det jo så uuuuutrolig mye fint, det tror jeg er den butikken jeg vet om som har mest fint innen interiør!! hihi


Jeg kjøpe to stk honeycomb, denne grå og en hvit:) Jeg kjøpte en ny hvit stor klokke fra casa interiør her for en stund siden, men jeg fant ikke noe som kunne passe ved siden av den, så nå jeg så disse i dag så måtte jeg bare ha dem :) Å dem passa kjempe fint ved siden av klokka mi!

Etter å ha vært på mange ting så gikk turen litt lenger ned i byen å til No3, der hadde jeg aldri vært før men det var jo masse fint der også så det blir ikke siste turen dit! Fikk kjøpt en ny kopp og paperstraws der:) Så da fikk jeg med meg hjem ting som passet perfekt på hylla våres på kjøkkenet:) 




Ønsker dere alle en fin kveld :)


mandag 27. januar 2014

Interiørmesse!

Hei & hopp! I dag er det mandag, ny uke med nye muligheter:) Å snøen laver ned som bare det ute, jeg syns det har kommet nok nå men det ser ikke ut som om det skal slutte å snø med det første! 



I går var jeg så heldig å fikk være med på interiørmesse på lillestrøm. Å der var det utrolig mye fint å se, ihvertfall for dem som elsker interiør (noe som jeg gjør!) tihi...






Interiør i lange baner, det var så utrolig mye fint! Må si jeg elsker det som leverandørene mille moi og green gate har :) Må si jeg fikk enda mer lyst til å åpne egen butikk etter at jeg var der i går <3 så da får man se hva fremtiden bringer! :)





Fikk også med oss noe hjem:) En bunke med herlige interiør blader, litt godis og en kul poseveske fra green gate <3





torsdag 23. januar 2014

Torsdag:)

Heihei:)

I dag har formen vært litt bedre enn de siste dagene, så derfor har jeg prøvd å utnytte det mest mulig! Så i dag startet dagen med å rydde ut litt, siden det er så liten plass her vi bor og jeg er en shopper så har vi ikke plass til alt her hjemme! Så da er det godt vi har et rom hos mamma hvor vi kan lagre ting frem til vi får oss noe større:) Så i dag har jeg kjørt masse ting bort til mamma, så vi har fått litt bedre plass her! tihi.. 





Senere i kveld var jeg å fikk satt på meg negler, for jeg har jo så heldig at jeg fikk gavekort på det i julegave av mamma og Erling:) Jeg ble veldig fornøyd med resultatet, men jeg vil tro det kommer å ta sin tid før jeg blir vant med det :) 




Håper dere alle sammen har hatt en kjempe fin dag:)

søndag 19. januar 2014

Søndag! :)


I dag er det søndag og søndag = kosedag<3 

Sove lenge og bare slappe av å kose seg:) I dag startet dagen under pleddet med litt tv titting. Så var det å dusje og ordne seg før turen gikk til mamma & co <3 


Blå himmel og masse snø :) Det er kjempe fint!



Ha en fortsatt fin søndag alle sammen :)

Kino:)

Hei på dere! :D

I går var jeg endelig en tur ute av huset igjen, ligget inne siden mandag :( Så det var veldig godt at formen var litt bedre så det gikk ann å finne på noe :) Så da ble det en tur på kino med Mads <3 vi så på hundreåringen som hoppet ut av vinduet og forsvant. Det var en veldig bra og morsom film, så kan anbefale alle å dra å se den:)





Etter kinoturen så ble resten av kvelden tilbrakt hos verdens beste Karoline <3 Alltid like koselig å være hos bestevenninna si <3

Så lørdagen ble en super fin dag:)

onsdag 15. januar 2014

ønskeliste! :)

Når man ikke orker noe annet enn å ligge på sofaen, så er det veldig fint med Internett:) Sitte å se på nettet på alt man ønsker seg:P Har funnet ut en ting, å det er at det hadde vært veldig fint å vært rik! hihi:) Så man kunne kjøpt alt man ønsker seg. Så krysser fingrene for at jeg vinner i lotto i kveld :D 


BaByliss Paris Curl Secret krølltang fra elkjøp:) Jeg som har så rett hår er det vanskelig å få noe til å sitte, men med denne ser det veldig lett ut å få krøllet håret. Så denne skal hjem til meg etterhvert! 


Smoothie twister:) Tenk å bare kunne lage en smoothie rett i flaska, enklere blir det ikke:)

Nike free run 3, super gode sko:) Har noen i lilla, men alltids kjekt med flere i forskjellige farger:)

Kitchenaid kjøkkenmaskin fra kitchen:) En dag skal denne stå på kjøkkenbenken min!! 



To super fine cardigans fra veromoda :)

Det er så utrolig mye fint man kan få kjøpt! :)  









mandag 13. januar 2014

Vinteren har kommet!


Ja, nå kan man virkelig si at vinteren har kommet skikkelig. For nå er det snø og kjempe kaldt. I dag er det -18,5 grad, brrrrr! Liker ikke.Etter min mening så hadde det ikke trengt å blitt kaldt eller kommet noe mer snø, siden det ikke kom til jul:) Men så er det jo sånn at været får man ikke gjort noe med, så da må man bare gjøre det beste ut av det (nemlig å sitte inne under pleddet og fyre)


Det er jo super fint ute selv om det er kaldt, det må jeg innrømme:)

I dag er første dagen på lenge jeg har vært oppe så tidlig, siden formen er som den er så klarer jeg ikke å komme meg opp tidlig om morgenen. Men i dag måtte jeg det siden jeg skulle på sykehuset for å ta masse blodprøver, å dem skulle bli tatt Kl 08.00!

Når jeg var på sykehuset måtte jeg le litt for meg selv, for alle må jo registrere seg for så å sitte å vente. Å når jeg hadde vært i luken så jeg at alle så litt på meg når jeg kom med den lange remsen med prøver jeg skulle ta, å det var ikke rart for alle de andre hadde ca 2 til 4 prøver, mens remsa mi var på 11:P Ja, jeg skal virkelig undersøkes denne gangen. Å jeg krysser virkelig fingrene for at vi finner ut noe:)



tirsdag 7. januar 2014

Luksus! :)

Hei og hopp :)

I dag har jeg vært på en herlig time med aromaterapi, det gjorde godt for kroppen :) Ligge rolig i en time for å få massasje<3 Det er rett og slett tipp topp! Jeg var så heldig å få gavekort på gjøvik hud og fotklinikk i bursdagsgave i fjor, men siden jeg er så treg så ble det brukt i dag :) Heldige meg! 





Tusen takk for en super fin gave Mads <3

søndag 5. januar 2014

Svensketur:)

Harrytur! :)

På fredags eftan gikk turen til Sverige, for litt shopping:) Sammen med Mads, Karoline og Stian<3 Super koselig og morsom tur.



Mads fant en "litt" for stor jakke :)


<3


<3


Cowboy Laila og Cowboy Marit :P

Noe av det som ble med meg hjem: