lørdag 29. juni 2013

Farge- og materialplansjer


I dette innlegget kommer det to farge- og materialplansjer.
 Et for soverom og for stue. 


Stue:


For stue har jeg valgt mjøspanel med fargen 9918 klassisk hvit til alle veggene uten en, for på den ene veggen har jeg valgt 9061 trebitt jernvitrol for å få en brytning i fargene. Til gulv har jeg valgt valnøtt laminatgulv. Har også valgt en tofløyet Anne dør, for dem er så utrolig fine. + Hvite lister.

Interiøret i stua:
*Grå og hvite mille moi skåler.
*Maison vase med blomster.
*Wilma kubbelysestaker.
*Lerret bilde med family rules.
*Grå Easy TD sofa.
*Lysekrone.
*Grå bilde ramme.
*Hvit gulv lykt.
*Flettet kurv stol med puter og pledd.
*En grå potte med blomster.



Soverom:


For soverommet har jeg valgt mjøspanel med fargen 9913 matrix/lammul (grå). Til gulv har jeg valgt hvitt eikegulv og hvit Emil dør. + Hvite lister.

Interiøret på soverommet:
*Nostalgi hjerte
*Mr & Mrs bokstaver på hvit hylle.
*Hvit family ramme
*Sweet dreams wallsticker.
*Grå lykter.
*Hvit kommode.
*Hvit hvilestol med puter og saueskinn.
*Hjemmelaget tre stige.
*svane classic seng.


Disse farge- og materialplansjene er veldig meg, så valgene var ganske lette. For soverommet med gråe vegger synes jeg det er finest med mest hvite ting. jeg er veldig glad i grått og hvitt om dagen så det går mest i de fargene i interiør og på vegger. I stua syns jeg det er spennende å finne litt forskjellig typer interiør. Så disse plansjene viser hva jeg liker og hvilken stil jeg har.



Klem fra Linn Jeanette



torsdag 27. juni 2013

Hyller


Endelig! 
Har vært på leting en stund etter noe å ha på den tomme veggen i stua, det endte til slutt opp med to hyller i fra casa interiør:) Liker de hyllene kjempe godt! 



Den søte boksen, ramma og flaska med en engel på er kjøpt på nille. De har jo fått inn så mange fine ting på nille i det siste, så dit er det verdt å legge et besøk:)


En stor bilderamme fra casa interiør har fått plass på den andre hylla, sammen med to hjerter og en lyslykt:)


Jeg ble superfornøyd med de nye tingene på veggen vår :) 


Klem fra Linn Jeanette



onsdag 19. juni 2013

Inspirasjon

Her kommer et inlegg & bilde av noe jeg er inspirert av:


Jeg var på utkikk etter en kasse jeg kunne pynte med inne, så var på skattejakt på låven. Å der fant jeg denne som jeg ble helt forelsket i. Det er en gammel kasse som har blitt brukt til å frakte rosiner i California.

Når kassen hadde kommet i hus, så ble neste prosjekt å finne ut hva jeg skulle ha inni den, da ble det en tur på shopping for å lete etter de rette tingene. Det endte opp med en hvit blonde tråd, en pakke med små hvite lys, en lys lykt, to krukker med kaffe bønner i, et henge hjerte og to tråd sneller. 

Så når alt var satt på plass så ble jeg kjempe fornøyd med resultatet, jeg liker å finne gamle ting og kjøpe litt nytt for så å blande det. Å så er det jo gøy å lage noe som ikke alle andre har likt. Så dette bilde inspirerer meg veldig fordi det ble fint og fordi jeg har gjort alt selv. 


Klem fra Linn Jeanette