onsdag 30. april 2014

Biltreff:)

Heihei:)

på søndag var det tid for årets første biltreff, det var arrangert av oijoij, early fitment:) Det var et supert treff og med strålende vær kunne det ikke blitt bedre :) 


Kjempe fin dag med utrolig mange mennesker og kjempe fine biler :)









fredag 25. april 2014

Visning

Heisann :) 
Dagene etter påske har gått kjempe fort syns jeg, har rukket en å gjort en hel del allerede:)

vi har vært på visning, å på det feltet var det kjempe koselig. Huset vi var å så på hadde en kjempefin hage og den store verandaen med en suuuuuper utsikt! Ble helt forelsket i beliggenheten der :) Syns det var utrolig spennende å være på visning ( dette var min første) men det kommer definitivt til å bli flere :)





Ellers denne uka har jeg vært hos dyr-legen med den lillepusen vår, fikk time til sterilisering samme dagen som jeg ringte:) Så det var jo kjempe fint! Så nå er det endelig gjort, så da blir det heldigvis ikke noen flere kattunger her:) Så nå får pusen vår rundt i en body som hun ikke er så veldig glad i, men jeg syns det er bedre med body enn med den skjermen dem kan få, for den får dem så lett av seg :)



Ønsker dere alle sammen en superfin fredag :)

mandag 21. april 2014

Påsken 2014

Heisann!:)

Da er vi inne i den siste dagen av denne påsken, å den har vært knallfin! Kjempe fint vær, og masse kos med familien og gode venner <3 

Påsken startet med en svenske tur så vi fikk litt godis, ble også et kjempe stort påskeegg (som det er igjen masse av! hehe) 


Ellers i påsken ble det mange timer ute i sola, mye familietid med middager osv og masse vennetid :) 


I dag har vi vært på middag hos bestemor og bestefar <3 




Å så gikk jeg og Andrine tur med den fine hunden dems :)


:)



Håper dere også har hatt en kjempefin påske :)

torsdag 10. april 2014

Venninne-tid:)


Venninne-tid <3

Jeg var så heldig at jeg fikk gavekort på otium spa i bursdagsgave av Ida, så i går var jeg å brukte det :) Å det var super deilig! Det var kjempe godt for kroppen min å kunne slappe skikkelig av og kjenne null smerter for engangs skyld, så ikke noe passet bedre en den fine gaven:) + litt venninne tid er jo alltid kos<3



Startet med 1 times bading i kjempe varmt vann :) utrolig godt å bade i varmt vann!




Etter badingen var det tid for massasje :) Først fikk jeg aroma-massasje så hode- og fotmassasje:) Det var utrolig godt og avslappende. 


Tilslutt ble det noen minutter i solsenga:) 


Tusen tusen takk for den kjempefine gaven Ida <3 Det var en så utrolig fin dag <3