tirsdag 16. juli 2013

Fargekombinasjoner


Ulike fargekombinasjoner




Bilde nr 1. Farge: kranskonvall 4132. Fargekart: Blått.


Bilde nr 2. Farge: Signal red 0256. Fargekart: Rødt.


Bilde nr 3. Farge: Elegant 1434. Fargekart: Living wonderwall.




Bilde nr 1: Der valgte jeg fargen blå, fargen blå får rommet til å virke litt kaldere.

Bilde nr 2: Der valgte jeg fargen rød, rød er jo en farge som får rommet til å virke varmere og mer lunt. Rød er lidenskapens og kjærlighetens farge. 

Bilde nr 3: Der valgte jeg fargen grå, mest fordi jeg bare elsker fargen grå. Det er jo en moderne og stilfull farge som passer veldig bra til hvitt interiør. Grå er jo en farge som kan virke veldig kjedelig, men det kommer jo ann på hvordan man innreder. 


Jeg valgte disse fargene for å se hvor forandret hele rommet blir med forskjellige farger. Med fargen blå ble rommet virken litt kaldere, med rød så ble rommet varmere og med grått ble rommet virken mer moderne. Men dette kommer jo litt ann på hva folk liker og tenker. Dette er i hvertfall det jeg syns om det forskjellig fargene og hva dem gjør med rommet. 



Klem fra Linn Jeanette

fredag 5. juli 2013

Petter Northug

Hjemme kontor til Petter Northug!


1) Petter Northug Jr. Er en gutt på 27 år å kommer fra en gård i Mosvik i nord-trøndelag. Han er en norsk langrennsløper, som gjorde sitt gjennombrudd i 2006, å har blitt en av verdens beste mannlige langrennsløper. Petter Northug er kjent for sin sterke spurt og sitt voldsomme taktomslag. Northug har vunnet 9 vm gull, hvor 5 av disse er individuelle. Han står med 18 enkeltseire i verdenscupen, og han vant verdenscupen sammenlagt i 2009/2010 og 2012/2013.

 
Petter Northug Jr.



På hjemmekontoret/møterommet har jeg valgt å lage en collage bildetapet som skal være på den ene veggen. Denne bildetapeten er med bilder av northug.
Her er tapeten:

Denne tapeten skal fylle en hel vegg:)


2)  tankekart:


Kontor/møterom: Skal være funksjonelt, rent/enkelt og det skal være noe samme stil gjennom hele rommet. Velger derfor å kjøre svart og hvit på det meste. 


3) Materialkart:





4) 
Materialvalget mitt:
  • Vegger: Jeg valgte gipsvegger med fargen egge-hvit 5670, å på den ene veggen blir det bildetapet med bilder av Northug.
  • Gulv: Nordic roots frostwood.
  • Reol: writex reol med 5 hyller.
  • kontorstol: pedro kontorstol.
  • Arbeidslys: Svart bordlampe
  • Møtebord & møtestoler: møbler fra HBH
  • Lys tak: promo spottrekke-4.
  • Projektor og lerret.
  • Gardiner: fanny rullgardiner.
Valget mitt: konseptet mitt var å gjøre det enkelt og funksjonelt, det syns jeg at jeg har holdt for har valgt å kjøre de samme fargene stort sett over hele, det meste ble hvitt og svart. Valget er lyse vegger med svart interiør. Rommet er tilpasset som kontor og et rom som skal kunne ha møter med sponsorer og presse + andre møter. Jeg valgte å ha et stort møtebord med plass til 12 stykker, og er man ikke så mange så har man en grei plass å sitte og jobbe på. Valgte også å sette inn en prosjekter med lerret, som er fint å koble opp mot pc hvis man skal vise video eller andre ting som man jobber med eller vil vise, å et lerret er stort så da får alle sett.