mandag 19. mai 2014

17. Mai :)


Heihei :)

Da er det mandag å ei kjempefin helg er over! 

På lørdag var det jo 17. Mai:) Å jeg elsker den dagen da man tar på seg bunaden å det er masse folk ute! Dagen startet på biri med å se på toget der, å så var vi med å gikk den siste biten ( så da har jeg gått i tog i år også! hehe) Så på toget der sammen med hele familien min <3



Så gikk turen videre til min kjære Karoline <3 Hvor det ble russetog, kaker og brus!



Til middag var vi bedt til mamman til Mads på grilling:) Å tilslutt ble det fyrverkeri på raufoss!

På søndagen var det igjen tid for litt stolpejakt sammen med Monica, å vi fant 29 stolper, så nå er vi oppe i 53 tilsammen så da mangler det bare 13 stk i gjøvik :)



tirsdag 13. mai 2014

Stolpejakten!

Heeeei:)

Nå er stolpejakten i gang, på fredag kom kartet over hvor dem er plassert! Jeg har aldri vært med på det før så det måtte jo prøves:) Dette er et opplegg som skal få folk ut å gå, å det er jo utrolig gøy når man finner de stolpene, så det er motivasjon til å gå videre å lete etter flere :)


Så i går bestemte jeg og Monica oss for å starte med dette siden formen min var fin, å vi holdt på i noen timer å vi fant 23 stykker:) Det skal totalt plasseres ut 200 rundt etterhvert! Så når dagene er bra så er det bare å forsette letingen:) Da kommer jeg meg i hvertfall ut innimellom:) 







Ha en fin kveld :)